Usluge

Subjektivni pogled i iskustvo svakako donosi najvažniju stranu poslovanja, a to je briga o našim klijentima i individualan pristup svakom zadatku. Vama su revizija i knjigovodstvo možda briga i zamor, a nama su ljubav i strast.

Due Dilligence

Uz sveobuhvatnu podršku za due dilligence donesite informirane odluke na temelju pouzdanih rizika i prilika.

Interna revizija

Uspostavite učinkovitu internu reviziju usklađenu sa standardima struke uz našu stručnu procjenu i pristup usmjerenim ka riziku.

Knjigovodstvo

Prepustite nam brigu o specifičnim računovodstvenim potrebama uz personalizirane usluge prilagođene vašim poslovnim potrebama i stupnju razvoja, uz podršku visokokvalificiranog osoblja s tečnim engleskim i njemačkim jezikom.

Spajanja i preuzimanja

Donesite strateške poslovne odluke uz našu kompetentnu i učinkovitu podršku tijekom procesa spajanja i akvizicija, uključujući porezne savjete, dubinsku analizu, planiranje usmjereno ka cilju i pravovremene informacije o relevantnim trendovima.

Porezno savjetovanje

Minimalizirajte porezne izazove i poštujte zakonske propise uz naše usluge stručnog poreznog savjetovanja - kontaktirajte nas za personaliziranu i savjetodavnu podršku.

Poslovno savjetovanje

Učinkovite poslovne odluke nikad nisu bile lakše uz sveobuhvatne usluge savjetovanja koje pokrivaju financijsko računovodstvo, izvješćivanje, interne revizije i optimizaciju procesa.

Procjena vrijednosti poduzeća

Procjena vrijednosti poduzeća ključna je pri razmatranju djelomične ili potpune prodaje. Naš tim pruža potpun i učinkovit proces vrednovanja koji daje pouzdane rezultate prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Revizija

Naši stručni revizori daju objektivna i neovisna izvješća o financijskim informacijama kako bi uskladili financijska izvješća sa zakonskim pravilima, omogućujući investitorima i vjerovnicima donošenje informiranih odluka.

Usluge obračuna plaća

Nudimo sveobuhvatne usluge obračuna plaća, uključujući mjesečne račune i porezne savjete, kao i pomoć oko mirovinskih planova, zdravstvenog osiguranja i ugovora o radu.