Knjigovodstvo

Mnogima sama pomisao na knjigovodstvo stvara napetost i brigu. Nama je to posao koji sa zadovoljstvom obavljamo.

Naš iskusni tim računovođa prilagođava se tvrtkama svih veličina. Specijalizirani smo za pružanje usluga financijskog knjigovodstva malim i srednjim tvrtkama, a posebno onima u stranom vlasništvu i onima organiziranim kao podružnice ili podružnice stranih tvrtki.

Svakom klijentu pristupamo s posebnom individualnom pažnjom i trudimo se dogovoriti sustav usluga koji bi bio idealan. Napominjemo kako ne nudimo „gotov“ pristup već individualan odnosno prilagođen potrebama svakog klijenta u određenoj fazi poslovanja i razvoja.

Kvalitetu naših usluga osigurava visokokvalificirano osoblje uz tim educiranih suradnika angažiranih na konkretnim projektima ili prema potrebama klijenata. Tim stručnjaka posvećuje se svakom klijentu kako bi vam u svakom trenutku bili na raspolaganju. 

Svaki tim vodi ovlašteni revizor ili porezni savjetnik. Usluge nudimo na engleskom i njemačkom jeziku te svi članov našeg tima govore oba jezika. Naše osoblje ima iskustva u radu s različitim knjigovodstvenim programima – trenutno koristimo Microsoft Dynamics, a Navision i SAP na zahtjev klijenta.

Imate pitanja?
Javite se!

    cf7captchaRegenerate Captcha