Due Dilligence

Uz sveobuhvatnu podršku za due dilligence donesite informirane odluke na temelju pouzdanih rizika i prilika.

Zajedničko obilježje suvremenog gospodarstva je organizacijska struktura koja često prolazi kroz značajne promjene. Kada se odlučuje o kupnji ili prodaji, provodi se natječaj za predmete stjecanja. Posljedično, nužna due diligence mora se provoditi pod velikim pritiskom i fokusiranjem na određena područja. Sustavna koncentracija na relevantne čimbenike koji određuju vrijednost, optimizira koristi dubinske analize za korisnika.

Našim klijentima pružamo cjelovitu podršku u planiranju i provedbi due diligencea realno procjenjujući rizike i prilike. Ovisno o konkretnom slučaju, analiza može uključivati npr. stanje imovine i financijske rezultate, novčani tok, tržišnu poziciju, porezne rizike i stanje osoblja.

Naši klijenti imaju čvrste temelje za donošenje odluka. Odluke je važno temeljiti na pouzdanim modelima procjene, statistikama i analizama osjetljivosti koje omogućuju razmatranje rizika. Osim toga, na temelju stimulacije pomažemo pri dodatnom prikazivanju utjecaja transakcija na bilancu poduzeća.

Imate pitanja?
Javite se!

    cf7captchaRegenerate Captcha